Aquastar NB 15


Aquastar NB 15
Műszaki jellemzők
Sűrűség:                                   kb. 0,99 ±0,01  kg/l
Szín:                                          fehér
Szag:                                        jellegzetes
Felhasználási hőmérséklet:      +5 ºC és +40 ºC között
Anyagigény:                             kb. 0,15 - 0,25 kg/m2
 
Felhasználási területek: 
Az  AQUASTAR NB 15 hátráltatja a kezelt felület idő előtti kiszáradását. Az  AQUASTAR NB 15 emulzió széleskörűen használható fel betonszerkezetek építési munkái során (pl. útépítésnél, magasépítésben, padlólemezeknél).
 
Felhasználási javaslatok:
Az AQUASTAR NB 15 párazáró folyadék felhordását szóróberendezéssel (pl. kerti permetező) javasoljuk a friss betonfelületre. Az utókezelőszer felhordása mindig a beton kötésének kezdete előtt történjen meg! Ennek vizuálisan megjelenése: csillógó nedvesből matt nedvessé váló  felület. Jellemzően a felületen látható fényes vízfilm kezd eltűnni. Ügyelni kell arra, hogy a felszórásra kerülő fehér film egyenletes és zárt legyen. Az egyenetlen felhordás (tócsaképződés) kerülendő!
 
Megjegyzés:
Az AQUASTAR NB 15 elsősorban olyan betonfelületek kezeléséhez alkalmas, amelyek nem kerülnek további festésre, burkolásra. Amennyiben erre mégis sor kerülne, a megszilárdult filmet el kell távolítani (pl. homok- vagy golyószórással). Alkalmazása előtt próbafelhasználás szükséges az érvényben lévő szabványok és szakmai szabályok betartásával.

Kiszerelés:
200 kg, 25 kg, 20 kg, 10 kg, 5 kg
 


AquastarNb15kiparolgasvedomuszakiadatlap.pdf